EUROAPTITUDINI

Euroaptitudini
www.euroaptitudini.ro
Euroaptitudini S.A., primul partener în cadrul proiectului “Consiliere și formare profesională la standarde europene pentru antreprenori și manageri”, este o companie de training care excelează în domeniul educației, fiind operatorul celor mai cunoscute francize educaționale recunoscute la nivel internațional. Euroaptitudini este centru acreditat ECDL, calitate în care se bucură de colaborări fructuoase cu numeroase corporaţii şi instituţii publice, colaborări care îi dau încrederea reuşitei şi pentru proiectele viitoare.

Cu o carte de vizită impresionantă, Euroaptitudini promovează excelența în educație și a urmărit întotdeauna calitatea serviciilor oferite, alegând să colaboreze cu instituţii prestigioase şi să ofere certificări internaţionale cunoscute.

Începând din 2005, Euroaptitudini este Agent BULATS pentru România. Business Language Testing Service (BULATS) este un program de evaluare a nivelului de cunoaștere a limbilor straine, dezvoltat special pentru companii şi organizații.

Euroaptitudini deţine o reţea națională de centre de training în România şi Republica Moldova), a caștigat şi implementat în parteneriat cu alte instituţii şi companii din România o serie de proiecte finanțate de Uniunea Europeană prin programul Phare.

Click pe una din zile pentru detalii

Statele din CEE nu investesc suficiente fonduri comunitare în energiile verzi
26 ian 2016
Nouă state membre UE din Europa Centrală şi de Est, printre care se numără şi România, ţin pe loc progresele realizate de blocul comunitar în
Garantarea depozitelor bancare: intrebari si raspunsuri pentru clientii bancilor furnizate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB)
15 ian 2016
Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB) a publicat o lista cu cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre garantarea depozitelor
Întârzierea plăţilor în proiectele cu finanţare UE elimină din piaţă afaceri promiţătoare după primul sau al doilea an
26 nov 2015
Cu două luni înainte de încheierea exerciţiului financiar 2007-2013 programul de resurse umane a luat sub 50% din fondurile alocate. Micii
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © 2011 www.gandesteprofitabil.ro. | Termeni şi condiţii
Toate drepturile rezervate. Design şi Programare: Datagram0.0161 / 0.0026 (18)*